diumenge, de febrer 01, 2009

Competències i TAC

Competències i TACPresentació per la conferència col·loqui sobre Competències i TAC a l'Associació Espiral. Un gratificant matí de reflexió i debat, que podem continuar al Bloc.

Veure altres presentacions TAC a Slideshare. (tags: competència digital)







Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comentaris:

A les 8:17 p. m., Blogger Pilar Soro escriu...

Hola Jordi, sóc la Pilar Soro, vaig estar a l'assamblea d'Espiral. Penso que la meva intervenció no es va entendre, volia dir que hi ha mestres que no saben que fer perquè els seus alumnes aprenguin a escriure a llegir i superar dificultats, penso que els alumnes d'avui dia són molt visulals. Crec que incorporant les TAC a l'aula solucionarien gran part del problema. Jo he ensenyat a llegir així els últims temps amb èxit.
Salutacions

 
A les 11:42 p. m., Blogger Jordi Vivancos escriu...

Hola Pilar,
Gràcies pel comentari. Malauradament tenim encara poques evidències de recerques rigoroses, sobre les aportacions de les TAC a la millora dels processos d'aprenentatge. Els indicis apunten en la direcció que assenyales, però encara no està prou clar quin valor cal atribuir a la tecnologia i quin a la metodologia docent. Una bona metodologia no té perquè basar-se exclusivament en TAC. Cal pensar en clau de didàctica "multimodal": TAC, materials manipulatius i impresos.
Fins aviat,

 
A les 8:22 a. m., Blogger Carlos Giménez escriu...

Hola Jordi

Em dic Carlos Giménez i vaig assistir a l'assemblea d'Espiral i a la teva xerrada.
Vas presentar un núvol d'etiquete fet amb wordle i em va agradar força la idea, així que vaig accedir a wordle i vaig comprovar que no disposava de filtrat de paraules comunes en català; vaig escriure a l'autor i em vaig oferir per crear aquest filtrat.
Ho vem fer amb els meus alumnes de batxillerat com un exemple de treball en xarxa, web 2.0 i per reafirmar la idea d'Internet com un espai per donar-i-rebre.
Pots comprovar, doncs, com ara ja es poden fer en català sense gaires problemes (cal polir una mica el tema apostrofs) i com l'autor agraeix els meus alumnes per la seva col·laboració.

 
A les 7:35 p. m., Blogger Jordi Vivancos escriu...

Hola Carlos,
Felicitats a tu i als teus alumnes per la incorporació del català a Wordle. És una magnífica iniciativa.
Fins la propera,

Jordi

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Portada principal