dilluns, de gener 16, 2006

El PEC recull la proposta TIC - > TAC

Les conclusions dels treballs de la Comissió "Mitjans de Comunicació i Societat de la Informació" del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de l'Ajuntament de Barcelona, han recollit la meva aportació "De les TIC a les TAC", en un apartat específic:

"Fomentar l’adquisició de coneixement

Davant de la quantitat i la velocitat de la informació rebuda, esdevé imprescindible capacitar la ciutadania per aprendre a gestionar aquesta informació, donant una importància especial a la comprensió d’aquesta informació. En aquest marc, destaca la importància de l’accessibilitat, com a capacitat per saber on adquirir la informació i de quina manera fer-ho. Es tracta, en definitiva, d’incentivar el pas de les TIC, enteses com a tecnologies de la informació i la comunicació, a les TAC, com a tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement."

Poc a poc les TAC es van obrint camí...

1 Comentaris:

A les 7:54 p. m., Anonymous Anònim escriu...

Et felicito per la teva reincorporació a la blogosfera, segur que les teves aportacions seran de gran interés per als docents d'arreu.
Arrel del teu post no puc oblidar la teva presentació dels CAA ( Canals d'Activitats d'Aprenentatge) dins de les Jornades d'Espiral, que justament jo ja vaig comentar en el meu blog fa uns mesos CAA.

Ànims i esperarem els teus posts
Ferran Mas
Narref (Recusteca)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Portada principal